Velkommen!

Velkommen til din ferie i en stor 90 m2 luksus penthouse med 2 soveværelser i La Manga i det solrige syd-spanien. Lejligheden er udrustet med 2 badeværelser, balkoner, en kæmpe tagterrasse (også 90m2) med udendørs køkken. Der er en dejlig havudsigt fra alle vinduer og altaner. Der er separate Air Conditioning- og Varmesystemer i alle rum. Der er en fælles pool.

La Manga er en 20 km lang sand strækning med et fantastisk klima. Her findes super golf baner – nogle af verdens bedste – og dette er også hvor det internationale fodbold hold og det danske national hold spiller sine træningskampe i vinterperioden. Klimaet er behageligt det meste af året med 320 dages sol om året. Vi har selv svømmet i Mar Menor-golfen i december måned.

La Manga er et af de mest fortrukne feriedestinationer af det spanske folk. Du kan se mere omkring området under menupunktet “La Manga”. Der vil du også finde mere information omkring de fantastiske golf baner og alle de andre aktiviteter, der sker i området.

Under Menupunktet “Penthouse Lejlighed” kan du se billeder af lejligheden, tagterrassen og pool området.

Der er brusebad, udendørs køkken, sofa lounge og en palmehave på tagterrassen.

Hvis du vil have en svømmetur kan du vælge mellem en 100 meter gåtur til stranden eller én af de to pools som tilhører lejlighedskomplekset.

Lejligheden er luksuriøs og indrettet stilfuldt med et stort fladskærms-TV, surround sound system, en DVD afspiller og selvfølgelig køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn osv.